Intensivutbildning

Varje intensiv utbildning är individuell. Detta innebär att hela utbildningen genomförs under en kortare period och är helt anpassad efter just dina förutsättningar.

När du bokar en intensiv utbildning så skräddarsys utbildningen så att schemat anpassas efter dina förkunskaper och kalender. Utbildningen kan innehålla några lektioner varje dag i ett par veckors tid eller bara innehålla några få lektioner varje vecka.

När du planerar intensiv utbildningen är det viktigt att du tänker på att ha både tid för körlektioner och möjlighet att studera körkortsteori samtidigt. Du måste under eget ansvar lära dig körkortsteorin ordentligt.

Här har du mycket stor hjälp av elevcentralen premium (ECP) som fungerar som ett hjälpmedel både för dig och din handledare. Via ECP kan du se dina kommande körlektioner och teoristatus, kostnads- och tidsberäkna hela utbildningen samt att du kan se hur du ligger till med din praktiska utbildning. Om du behöver så kan du också boka en individuell teorikurs tillsammans med din trafiklärare i de avsnitt som du tycker är svårast.

Hur lång tid intensiv utbildningen tar beror främst på hur lätt du har för att lära dig nya saker samt om du har möjlighet att övningsköra privat.

För att du på bästa sätt ska tillgodogöra dig en intensiv utbildning är det bra om du har körvana sedan tidigare. Vi rekommenderar att du bokar en testlektion så att din trafiklärare bättre kan bedöma och planera din utbildning utifrån just dina förutsättningar.

Har du läs- och skrivsvårigheter?

Om du har läs- och skrivsvårigheter eller något annat funktionshinder kan vi erbjuda dig individanpassad teori. Du har möjligheten att få extra tid på kunskapsprovet eller göra hela kunskapsprovet muntligt. Vänligen kontakta vår reception om du behöver ha hjälp med alla nödvändiga intyg.

De produkter och tjänster som du kan köpa i vår E-butik hittar du här nedanför.

Sidslut